8 nov 2012

Una imatge de protesta

En la nostra vida és molt important saber descriure els teus sentiments, però no només amb paraules, amb la pintura, amb el ball, amb imatges, ...

He volgut ensenyar-vos que això és possible amb una imatge de Banksy.

Volia compartir-ho amb tothom perquè Banksy és un artista molt crític que deixa les seves impressions del món en les paredes.
Aquesta imatge és un graffiti, el qual em dona la sensació de llibertat o almenys el seu intent. Que qualsevol cosa serveix per trencar aquesta divisió que molt poca gent compren i la vol. També em dona la sensació de impotència, de veure que no es pot fer res, que hi ha molts pocs que reivindiquen aquesta situació.
Crec que està molt clar que vol dir aquesta imatge i tothom coincideix amb les sensacions que et donen.
La intenció de l’autor està més que clara, és la protesta que fa contra la divisió que hi ha entre Palestina i Israel, per aquest motiu ha agafat el mur com a llenç.
Si observem més en davant d’aquest text, he agafat més obres de Banksy, ja que crec que les seves obres artístiques no només són boniques, si no que darrera de cada una de elles amaguen els sentiments de l’autor. Ell amb les seves obres vol protestar, manifestar amb el que està d’acord o amb el que li sembla una injustícia, i per aquest motiu fa que les seves obres siguin molt realistes per que qualsevol persona les pugui entendre.



Si voleu veure més obre seves podeu anar a la seva pàgina:
Pàgina d'en Banksy



No hay comentarios:

Publicar un comentario