23 oct 2012

Descripció d'un blog


 
Avui em centraré en fer una descripció d'un blog. He agafat el blog de "Tic-tac aprenem", perquè és molt interessant i crec que per un futur pròxim em serà molt útil.
 TIC-TAC APRENEM

Aquest blog està orientat a l'educació i tots els temes estan relacionats a diferents pràctiques i activitats educatives que estan presentades en forma de vídeos, presentacions, àudios, i imatges. També ens ajuda per profunditzar en el tema i compartir les coses amb el drop box. Principalment tracta temes de coneixement del medi natural i social. Està publicat per M. Carmen Devesa i els seus alumnes de tercer cicle de la segona generació.

El blog esta dividit en diferents pestanyes que divideixen les diferents categories dels blogs (projectes, recursos, etc ...). Les entrades són variants entre setmanals i mensuals.

El blog és un blog de professor, perquè la principal funció és donar les seves reflexions sobre educació, sobre metodologia en àrees concretes..., i també proporcionar als pares informació, mostrar recursos multimèdia, enllaços d’interès, mostrar activitats fetes a classe, és a dir, això és un blog educatiu. Per això va dirigit a professors i pares. La seva plataforma és de blogger-blogspot.

Per últim diré que si que té un blocsroll, que es troba en un apartat que fica "blogs que seguim", on hi ha altres blogs que també estan relacionats amb el tema que ella tracta.
Per més informació consulteu el blog: 
http://mcarmendvoramar.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario